Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

11-01-2023

Edwin uit Zuidwolde schreef

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Mijn ervaring in één zin: Super deal snel gesloten

Hele jonge verkoper 17 jaar Verstand van zaken en gezellig in de omgang makkelijk contact Geen doordrammer en leuk om me te onderhandel Want geef toe ook dat is een spelletje Als ik een goed gevoel heb en hij ook dan hebben we goede deal gesloten. Blij met de nieuwe auto Veel succes met je lange loopbaan

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10
11-01-2023

Roy uit Nieuwleusen schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Fijn gevoel!

Wij hebben vorige week een jong gebruikte BMW 4-serie gekocht bij Wilko. Het eerste contact ging via WhatsApp en daarna in de showroom. We zijn erg te spreken over de snelle reacties via WhatsApp en ook de vriendelijke hulp door Wilko in de showroom. De auto is netjes afgeleverd en het restylen van een deukje vandaag ging ook goed. Leuk dat 1 van de verkopers zag dat we een nieuwe andere set wielen eronder hebben laten zetten inmiddels. Vriendelijk personeel en het voelt vertrouwd om bij Zieleman binnen te lopen. Fijn zo'n garage in de buurt. We hopen veel plezier te hebben van de BMW en mochten we toch aanspraak moeten maken op de garantie dan hebben we het vertrouwen erin dat Zieleman dit goed zal oppakken

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9
10-01-2023

Gozewinus van Horssen uit De Wijk schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Een goede behandeling en dat gaf ons vertrouwen.

Beste Manuel. Al hebben we de auto nog niet in ons bezit, we zijn vriendelijk ontvangen en we konden alle vragen stellen en die zijn tot tevredenheid beantwoord. Er is alle tijd voor ons genomen en er zat geen haast achter. En we hopen op een goede voortzetting. Met vriendelijke groeten, Fam. van Horssen. P.S. mijn voornaam is geen Goze Winus maar Gozewinus. (dit voor eventuele verdere correspondentie).

Gemiddeld
8
Service
0
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8
10-01-2023

Talitha uit IJhorst schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Top ervaring gehad

Aardig personeel die je wilt helpen en uitleg kan geven bij al je vragen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9
08-01-2023

Ron Weerts uit Overloon schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Fijne mensen

Goed georganiseerd , Wilko is een eerlijke man ,die ons een goede auto heeft verkocht . Daarnaast heeft ie ons nog van onze oude auto afgeholpen . Op een fijne manier . Daarvoor Bedankt Wilko

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9
06-01-2023

A. uit Meppel schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Fijn bedrijf!

Zeer goede ervaring. Uitgebreid aanbod van mooie auto's met weinig kilometers op de teller en scherp geprijsd. Ik ben goed geholpen door vriendelijk personeel. Ik ben blij met mijn mooie Captur!

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10
06-01-2023

Erik uit Westervoort schreef

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Mijn ervaring in één zin: Top klantvriendelijk garage

Deze garage heeft het begrepen. Aankoop was prima met een nette inruil. Afhalen auto was ook professioneel afgehandeld (Misschien klanten verrassen met een mooie onthulling) Zeker aan te raden hier een aankoop te kopen! Bram heeft alles goed geregeld !

Gemiddeld
10
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
8
05-01-2023

H uit Breda schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Goed geholpen

Jammer dat de auto alleen voor meerprijs wordt schoon wordt afgeleverd Voor de rest goed geholpen.

Gemiddeld
8
Service
5
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
9
05-01-2023

Scholten uit Genemuiden schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Kundig en eerlijk bedrijf

Kundig en eerlijk, geen gedoe maar open en netjes te woord gestaan en nette prijzen

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10
03-01-2023

Ad uit Hilvarenbeek schreef

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Mijn ervaring in één zin: Deskundig en netjes

Nadat we een auto gekocht hebben met garantie moesten er herstelwerkzaamheden plaats vinden. Deze zijn netjes hersteld en konden gebruik maken van een leenauto. Tip: doe niet te makkelijk over de taalinstellingen. Daar zitten extra kosten aan.

Gemiddeld
8
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
10
01-01-2023

Rob uit Hoogwoud schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Blije uitstraling.

Iedereen is vriendelijke en heeft een lach op zijn gezicht.

Reactie van Autobedrijf Zieleman: ;)
Gemiddeld
8
Service
6
Deskundigheid
5
Prijs/Kwaliteit
8
01-01-2023

Sergio uit Olst schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Altijd betrouwbaar

Meerdere keren auto gekocht, prima jongens, eerlijk en altijd open om een eventueel probleem op te lossen. En geloof me, ik ben niet snel tevreden!

Reactie van Autobedrijf Zieleman: we zien jou ook graag als klant Sergio!
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9
01-01-2023

Harmen uit Drachten schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Zeer vriendelijk en deskundig personeel

Werd vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen. Niet opdringerig om maar een auto te kopen.

Reactie van Autobedrijf Zieleman: ja we proberen het niet opdringerig te doen maar de klant tijd te geven. Het zijn vaak grote bedragen waar je het over hebt en dan moet je niet een overhaastige beslissing nemen. Veel plezier met je nieuwe auto!
Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10
25-12-2022

Jelle Oostra uit OOSTERWOLDE FR schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Snel tot zaken gekomen met perfect resultaat

Wij hadden 2 andere auto*s nodig voor ons bedrijf. Na veel speuren bij Autobedrijf Zieleman terecht gekomen. Hoge kwaliteit nette auto"s, lage km stand en scherpe prijs. Ook 12 maanden bovag garantie. Top!

Reactie van Autobedrijf Zieleman: Goedemorgen Jelle, Bedankt voor je positieve reactie! We hopen dat jullie er lang van mogen genieten en dat de garantie niet nodig hoeft te zijn ;) En anders helpen we je daar ook graag bij. Met vriendelijke groet, Wilko Zieleman
Gemiddeld
10
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10
17-12-2022

Peter uit Weerselo schreef

Reden bezoek:

Mijn ervaring in één zin: Goed

Goed

Gemiddeld
10
Service
0
Deskundigheid
0
Prijs/Kwaliteit
0
16-12-2022

Richard uit Teuge schreef

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Mijn ervaring in één zin: Goed

Auto na aanschaf pech mee wou niet meer starten . Ze hebben hem thuis opgehaald, gemaakt en weer thuis gebracht . Nette service

Gemiddeld
7
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
6
15-12-2022

Gerard uit Den Haag schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Serieus professioneel bedrijf

Goed en vriendelijk geholpen; ook na de koop

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
10
15-12-2022

Remco uit Middenbeemster schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Goede service, snel contact!

De verkoper zocht meteen dingen uit die ik wilde weten over de auto, zodat ik ook het juiste antwoord kreeg en niet een aanname. Verdere afhandeling ging uitstekend en men checkte van te voren of accessoires die ik erbij wilde leverbaar waren om teleurstelling bij aflevering te voorkomen. Ik heb de rit naar Zieleman er graag voor over, fijn Automobielbedrijf!

Reactie van Autobedrijf Zieleman: dat is fijn om te lezen! we hopen dat je veel plezier hebt aan je niewue auto.
Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10
02-12-2022

Rense Ruiten uit Nunspeet schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: prima

prima

Gemiddeld
8
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
5
02-12-2022

Gerrit uit Nieuwleusen schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Goed

Goede ervaringen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10
29-11-2022

Irma uit Ommen schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Prima geholpen!

Voor het eerst hier geweest en goed geholpen

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8
26-11-2022

Tonie Mulder uit Oldenzaal schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: 9

Zeer mooie en nette garage goede behandeling en goede prijzen nette inruil prijs gekregen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10
26-11-2022

Evert Lindeboom uit Zwolle schreef

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Mijn ervaring in één zin: Waren goed

Is goed

Gemiddeld
8
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10
26-11-2022

Jos uit Zwolle schreef

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Mijn ervaring in één zin: Uitstekend

Fijn bedrijf, zeer vriendelijk personeel. Mooie auto’s voor een mooie prijs. Ik ben echt zeer tevreden. Moet ook wel, onze familie heeft inmiddels al 4 auto’s hier vandaan.

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10
22-11-2022

Bonne uit Utrecht schreef

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Mijn ervaring in één zin: Prima services

Aardige kundige gasten met goede autos. Snelheid en flexibel.

Gemiddeld
8
Service
10
Deskundigheid
7
Prijs/Kwaliteit
8