5/5
“Goed bedrijf. Netjes geholpen, ongedwongen verkoop en de service is top!”

Onderhoud

Gegarandeerd een eerlijk en degelijk advies
Contact opnemen

Brommobielen onderhoud voor alle merken bij Brommobiel Zieleman (ov)

Zoekt u een autobedrijf waar u terecht kunt voor het onderhoud van uw brommobiel? Autobedrijf Zieleman in Nieuwleusen is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van brommobielen.

Onderhoud brommobiel

De onderhoudsintervallen van een brommobiel zijn net wat korter dan bij een gewone auto. Eens per jaar of om de 5.000 km is een onderhoudsbeurt noodzakelijk. Niet alleen om autopech en onverwachte kosten te voorkomen, maar ook opdat uw autootje zijn waarde behoudt. Bij autodealer Zieleman kunt u terecht voor onderhoud aan alle merken brommobielen.

Gespecialiseerde brommobiel-dealer Zieleman

Onze goed opgeleide monteurs hebben veel ervaring met deze kleine auto’s. Verder gebruiken wij de nieuwste uitleesapparatuur en hebben we vrijwel alle onderdelen gewoon op voorraad. Wij kunnen eventuele reparaties dus des te sneller en goedkoper uitvoeren, zodat u snel de weg weer op kunt!

Voordelen Zieleman in het kort

  • Snel en voordelig onderhoud van alle brommobiel merken.
  • Vrijwel alle onderdelen voorradig in ons goed gevulde magazijn.
  • Haal en breng service of gratis vervangend vervoer.

Afspraak maken voor onderhoudsbeurt

Laat uw brommobiel tijdig controleren. Dan kunt u er vanop aan dat onderweg niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Neem gerust contact op met Zieleman en maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt van uw brommobiel.

N

Gratis proefles

N

Gratis 3 instructielessen

N

Haal en brengservice

Tip van Zieleman!

Makkelijke controles zelf uitvoeren

Banden slijten sneller als de bandenspanning niet goed is, controleer dit dus regelmatig. Ook het brandstofverbruik kan omhoog gaan door een te lage bandenspanning. Een te laat oliepeil kan zorgen voor schade aan de motor. Dit geld ook voor andere vloeistoffen. Deze eenvoudige controles zijn makkelijk uit te voeren en zo voorkom je dat een klein probleempje een grote schade tot gevolg kan hebben.

Bel mij terug

    Share This