5/5
“Goed bedrijf. Netjes geholpen, ongedwongen verkoop en de service is top!”

Brommobiel Dealer

Gegarandeerd een eerlijk en degelijk advies
Contact opnemen

Hoe gaan wij te werk

De aankoop van een brommobiel is iets waar u niet altijd de ervaring mee heeft. Daar helpen we u graag bij. We zullen u een eerlijk advies geven om wel of niet over te gaan tot aankoop van een brommobiel.

Proefles

We gaan in eerste instantie eerst met u om de tafel om te kijken naar de mogelijkheden. Welke ervaring u zelf heeft met autorijden, met brommobielen en waarvoor u de brommobiel wilt gebruiken. Dan gaan we een eerst proefles maken om te beoordelen of een brommobiel iets voor u kan wezen.

Introductielessen

Aan de hand van de eerste proefles gaan we (als u wilt) verder met lessen en ervaring opdoen met een brommobiel. Mochten ook die lessen goed gaan dan kunnen we overgaan tot een eventuele aankoop van een brommobiel.

Haal en breng service

We hebben zelf de mogelijkheid om uw auto te halen en te brengen als uw auto voor onderhoud of andere werkzaamheden bij ons moet wezen.

“De eerste proefles en de introductielessen kan ook op locatie!“

N

Gratis proefles

N

Gratis 3 instructielessen

N

Haal en brengservice

Het rijbewijs

AM Rijbewijs

In de meeste gevallen zoekt u een brommobiel ter vervanging van een gewone personenauto. Dan bent u ook in het bezit van een B rijbewijs. Dit is bij uw gemeente om te zetten naar een AM rijbewijs wat u nodig heeft voor een brommobiel.

Geen rijbewijs

Heeft u nooit een B rijbewijs gehad? Alleen dan moet er een examen gedaan worden voor het AM-rijbewijs.

Theorie en praktijk examen

Voor de theorie moet u 44 van de 50 vragen goed beantwoorden. Er zijn 15 meerkeuze- en open vragen en 35 JA/NEE vragen. Dit is het zelfde examen als voor een bromfiets.

Praktijkexamen brommobiel

Vanaf 1 maart 2010 moet er naast een theorie-examen ook een praktijk examen gedaan worden. Alleen het examen van een bromfiets is wel anders dan voor een brommobiel. Er moeten speciale handelingen uitgevoerd worden in een afgesloten terrein. Er zullen dan enkele handelingen uitgevoerd moeten worden en een examinator houdt dan toezicht.
Heeft u examen gedaan voor bromfietsen mag u wel in een brommobiel gaan rijden, niet andersom.

Bel mij terug

    Share This